Brazplačni priročnik

7 elementov planiranja spletnega mesta

Brez dobrega načrta je praktično nemogoče izdelati odlično, optimizirano spletno stran, ki postane vaš najboljši poslovni asistent in najpomembnejši prodajni medij.

Delite na socialnih omrežjih

Vpišite svoj e-naslov in že kmalu boste prejeli svoj izvod e-priročnika.

Z oddajo e-poštnega naslova se strinjate z njegovo obdelavo z namenom prenosa brezplačnega priročnika in hkrati dovoljujete, da vam občasno pošiljamo e-pošta sporočila z marketinško vsebino. Od prejemanja novic se lahko kadarkoli odjavite.

To spletno stran ščiti reCAPTCHA in Google Politika zasebnosti ter Pogoji uporabe.

Brez dobrega načrta je praktično nemogoče izdelati odlično, optimizirano spletno stran, ki postane vaš najboljši poslovni asistent in najpomembnejši prodajni medij.

Skozi delo smo prišli do naslednje črne statistike na področju izdelave spletnih strani:

  • Kar 10 % projektov izdelave spletnih mest se nikoli ne dokonča.
  • Približno 60 % projektov izdelave spletnih mest traja dlje od 1 leta.
  • 70 % spletnih mest, ki nastanejo je povprečnih, dolgočasnih in neprodajnih, predvsem pa uporabniško neprijaznih, ne glede na to, koliko v njih vložimo.
  • V približno 60 % projektov se zgodi, da cena tekom izdelave naraste tudi za 100 %.

Če se želimo izogniti tem številkam in ne postati del statistike, moramo nujno pred samo izdelavo spletne strani pripraviti natančen načrt spletne strani.

V procesu načrtovanja lahko pregledamo in s strokovnjakom predebatiramo vse ideje in možnosti ter jih kritično ocenimo iz različnih vidikov. Tudi, če nekaj funkcionira na neki drugi spletni strani namreč ni nujno, da bo odlično tudi v vašem primeru.

Brezplačni priročnik 7 elementov planiranja spletne strani je nastal na podlagi lastnih izkušenj pri delu s strankami. Celoten proces načrtovanja spletne strani smo strnili v 7 korakov, od katerega ne smemo nobenega izpustiti, če želimo priti do spletne strani, ki dela to, kar mi želimo – nam pomaga na področju organizacije poslovanja in prodaje.

7-elementov-planiranja-spletne-strani-brezplacni-prirocnik-intelectum

Skozi celoten načrtovalni proces vas lahko vodi tudi ekipa Intelectuma

Rezervirajte termin brezplačnega Virtualnega Coffee breaka, kjer bomo ob kavici preko Zooma spregovorili o vaših željah in idejah glede vaše nove spletne strani. V 24 urah boste prejeli vam prilagojeno ponudbo.
Rezervacija
Nataša Kukovič - Virtualni coffee break