Izdelajmo načrt spletne strani z Natašo

Pridružite se brezplačni delavnici, kjer boste pod vodstvom Nataše Kukovič, izkušene strokovnjakinje za načrtovanje, oblikovanje in izdelavo spletnih strani, izdelali načrt za svojo novo spletno stran.

Datum:
25/06/2024
Ura:
9:00
Trajanje:
Cca. 4 ure
Prijava na dogodek Izdelajmo načrt spletne strani z Natašo
V kolikor imate kakšna specifična vprašanja za dogodek, jih lahko že tukaj vpišete in na odgovor se bom lahko še bolje pripravila.
Več informacij o mojih e-novicah dobite na tej povezavi.

O dogodku

Št. udeležencev:
Največ 20
Izdelajmo načrt spletne strani z Natašo - brezplačna praktična delavnica

Prvi korak do vrhunske spletne strani, ki jo boste s ponosom pokazali svetu, njeni obiskovalci pa jo bodo z užitkom uporabljali, je izdelava temeljitega načrta že pred izdelavo.

Kaj sam načrt vsebuje si lahko na kratko pogledate tudi v brezplačnem priročniku “7 elementov načrtovanja spletne strani”.

Na tem brezplačnem dogodku pa bomo vse to dejansko naredili in spravili v dokument, ki ga lahko enostavno predate svojemu izdelovalcu spletne strani ali pa ga uprabite kot vodilo, če boste spletno stran naredili sami.

Obljubim vam, da boste z izdelavo tega načrta prihranili ogromno časa in denarja ter si prihranili številne skrbi ter zmanjšali stres v procesu izdelave spletne strani na minimum.

Kaj točno boste na delavnici naredili?

 • Določili cilje za vašo spletno stran (kratkoročno in dolgoročno);
 • Izbrali domeno in gostovanje;
 • Pogovorili se bomo o tem, ali je v vašem primeru smiseelno uporabiti predpripravljeno temo ali je smiselno uporabiti katerega od sodobnih urejevalnikov vsebine;
 • Odločili se boste ali lahko spletno stran izdelate sami ali raje ne;
 • Določili funkcionalnosti, ki naj jih vaša spletna stran ima;
 • Oblikovali strukturo vaše spletne strani;
 • Napisali tekste in se natančno pgovorili o tem, kakšne slike in videe uporabite ter kako jih obdelate za uporabo na spletni strani (uporabili bomo orodje Canva);
 • Določili bomo osnovne postavke dizajna spletne strani;
 • Pogovorili se bomo o tem, kako naj bo zastavljena uporabniška izkušnja vaše spletne strani;
 • Določili boste zunanja orodja, s katerimi naj se spletna stran poveže;
 • Določili boste načine privabljanja obiskovalcev na spletno stran;
 • In še mnogo več, …

Nič pa ne bomo delali samo teoretično! Delali bomo na vaših konkretnih primerih, zaradi česar je število udeležencev omejeno.

Za prvo srečanje so predvidene 4 ure. V kolikor bo potrebno dodatno srečanje, bomo termin le-tega določili na prvem srečanju v medsebojnem dogovoru.

Prijava na dogodek je zaradi organizacije in omejitve števila udeležencev obvezna.

Za vse udeležence je pripravljeno tudi super presenečenje, ki bo še dodatno znižalo vaše stroške ob izdelavi spletne strani.

Pozor! Ker vas res želim spodbuditi, da se delavnice dejansko udeležite in verjamem, da lahko vse koristi od nje potegnete le, če ste res prisotni, bo posnetek delavnice po zaključku posredovan le dejanskim udeležencem! Da bo delavnica res kvalitetna je nujno, da delamo na konkretnih primerih, ki pa mogoče niti niso taki, da bi bili za vas relevantni in vam nek posnetek ne bi bil popolnoma uporaben.

Prisrčno vabljeni!

Jaz se že neizmerno veselim ustvarjanja z vami!

Nataša iz Intelectuma

Prikaži vse dogodke
Kdo bo z vami na dogodku:
Pozdravljeni!
Sem Nataša Kukovič, kreatorka Intelectuma in voditeljica brezplačnih dogodkov, s katerimi vam pomagam pri krepitvi spletne prisotnosti skozi vašo spletno stran.
Več o meni