Individualno svetovanje

Za krepitev vašega znanja

V Intelectumu smo zavezani konstantnemu raziskovanju in iskanju rešitev za svoje stranke. Tako smo skozi čas okrepili svoje poznavanje vsega digitalnega in se odločili svoje znanje ponuditi tudi vam.

Pomagamo vam pri vsem v povezavi z vašo spletno prisotnostjo in digitalnim ustvarjanjem.

Skozi izkušnje smo okrepili svoje poznavanje vsega digitalnega in se odločili svoje znanje ponuditi tudi vam.

Pošljite povpraševanje

Kaj lahko naredite ob podpori intelectuma?

Če prepoznate področje, kjer vas lahko podpremo, kliknite gum “Želimo sodelovati z Intelectumom” in rezervirajte termin brezplačnega Virtualnega Coffee breaka, kjer bomo spregovorili o tem, kaj potrebujete in kako vam lahko pomagamo.

Načrt spletne strani

Pred samo izdelavo spletne strani, je nujno potrebno pripraviti odličen načrt, saj si s tem v procesu izdelave prihranite veliko časa, denarja, predvsem pa je proces tako manj stresen.

Samostojna izdelava spletne strani

Če ste tako ali drugače sklenili, da lahko spletno stran za svoj posel izdelate sami, vseeno pa želite, da bo spletna stran res takšna, kot mora biti, smo tukaj mi, da vas usmerjamo in vam damo informacije, ki jih potrebujete.

Urejanje in/ali vzdrževanje spletne strani

Spletno stran imate, sedaj pa želite iz nje potegniti maksimum, a želite zanjo skrbeti, ali vsaj delno urejati sami?

Ekipa Intelectuma vas pri tem usmerja in tehnično podpre, ko je potrebno.

Krepitev vseh ostalih digitalnih znanj

Mogoče imate težave pri vzpostavljanju strategije za socialna omrežja. Ali iščete orodje za optimizacijo kakšnega procesa v digitalnem marketingu. Mogoče želite samo pridobiti koristne veščine za delo na spletu. 

Intelectum je tu za vas, da vam pomaga in po potrebi razišče nova orodja in rešitve, ki vam bodo pomagale pri vašem delu.

Pošljite povpraševanje