Intelectum novice

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV

Z uporabo spletne strani intelectum.si uporabnik dovoljuje, da Nataša Kukovič s.p., kot upravljalec zbirke osebnih podatkov vse posredovane podatke s strani uporabnika in podatke o vsebini nakupov zbira in obdeluje v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1).

Nataša Kukovič s.p. se zavezuje, da bo osebne podatke in ostale podatke, zbrane ob oddaji naročila, varovala v skladu z ZVOP-1, ščitila pred razkritjem in posredovanjem nepooblaščenim osebam.

Nataša Kukovič s.p. navedene osebne podatke uporabi izključno za potrebe izpolnitve dotičnega namena posameznega obrazca.

Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega e-mail naslova, uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.

Nataša Kukovič s.p. lahko avtomatsko zbira tudi nekatere podatke o strojni in programski opremi računalnika, iz katerega je bil opravljen vstop na spletno stran.

Med te podatke sodijo: naslov IP, vrsta brskalnika, imena domen, čas dostopanja in naslovi spletnih mest, obiskanih na spletni strani. Sanela Bašić s.p. te informacije uporablja izključno za izračun splošne statistike o uporabi spletne strani in optimizacijo.

Nataša Kukovič s.p. za nedoločen čas hrani podatke iz izpolnjenih obrazcev. Podatki se od obrazca do obrazca razlikujejo, večinoma pa vsebujejo ime in priimek ter e-poštni naslov. V posebnih primerih je za izpolnitev obljube obrazca potrebna tudi telefonska številka.

POLITIKA ZASEBNOSTI

Ta izjava o zasebnosti definira kako podjetje Nataša Kukovič s.p. uporablja in ščiti informacije, ki jih dajete ob uporabi te spletne strani. Podjetje se zavezuje k varovanju vaše zasebnosti.

V kolikor vas prosimo za kakršnekoli informacije na podlagi katerih se vas lahko identificira tekom uporabe te strani, vam zagotavljamo, da bodo le te uporabljene v skladu s to izjavo o zasebnosti.

Podjetje Nataša Kukovič s.p. lahko občasno spremeni vsebinsko nadgradnjo te strani.

Osebni podatki se zbirajo za namen nemotene priprave ponudb, posredovanja brezplačnih e-vsebin, komunikacijo s potencialnim naročnikom naših storitev, statistično analizo z namenom izboljšanja delovanja spletnih strani in storitev ter, če nam podate svoje soglasje tudi informacije o naših promocijah glede novih izdelkov ter posebnih ponudb, ki vam jih kot obvestila pošiljamo preko elektronske pošte in telefonske številke vse, dokler ne pošljete zahteve za odjavo.

V tem okviru se zbirajo naslednji podatki:

 • IP naslov
 • ime in priimek
 • telefonska številka
 • e-mail naslov
 • čas in datum registracije
 • arhiv vseh vnosov v obrazce na spletni strani,
 • piškotki
 • Kot del zakona izvajamo tudi analize podatkov o obisku naše spletne strani, ki nam pomagajo prepoznati trende obiskovanja spletnih strani, želje naročnikov in tako naprej. Hkrati nam te informacije pomagajo povečati varnost spletne strani in varnost vaših osebnih podatkov.

Nataša Kukovič s.p. spoštuje zasebnost uporabnikov spletne strani in se zavezuje, da bo pridobljene osebne podatke skrbno varovalo in jih brez privolitve ne bo posredovalo tretji osebi oziroma jih ne bo uporabilo drugače kot izključno za zgoraj navedene namene, razen v primerih, ko bi te podatke zahteval pristojni državni organ, ki bi za to imel zakonsko osnovo in v primeru, da obstaja sum zlorabe pri poslovanju s strani uporabnika spletne strani.

Pravilnik o zasebnosti, ki je zapisan v nadaljevanju, določa pogoje, pod katerimi Nataša Kukovič s.p. uporablja in ščiti vse osebne podatke in druge, s tem povezane informacije, ki jih posredujete pri uporabi spletne strani intelectum.si.

Podjetje mora zaščititi vašo zasebnost, vključno z osebnimi podatki, in se zavezuje, da bo spoštoval to obveznost.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila.

Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Podjetje bo zbrane podatke o obiskovalcih (uporabnikih) uporabljalo samo za naslednje namene:

 • za pošiljanje ponudb za katerokoli od storitev Intelectuma, ki so oglaševane na tej spletni strani.
 • za pošiljanje brezplačnih e-priročnikov na vašo zahtevo.
 • za prijavo na dogodke (brezplačne in plačljive).
 • Za obveščanje o novostih v ponudbi podjetja in spletne strani intelectum.si.
 • Za pošiljanje e-novic (v kolikor se je oseba prijavila na prejemanje naših e-novic).
 • Za statistično in marketinško analizo oz. raziskavo v zvezi z uporabniki spletne strani in sicer zato, da se izboljša ponudba izdelkov in storitev na spletni strani (z uporabo analitičnih orodij)

PIŠKOTKI

Piškotek je majhna datoteka, ki prosi za dovoljene, da se zapiše na trdi disk vašega računalnika. Ko se enkrat strinjate, je datoteka dodana in piškotek pomaga analizirati spletni promet ali pa vam sporoči, ko obiščete specifično spletno stran. Piškotki dovoljujejo, da se aplikacije odzivajo glede na vaše individualne zahteve. Aplikacija lahko prikroji svoje operacije glede na vaše potrebe, želje z zbiranjem in hranjenjem informacij o vaših preferencah.

Spletni promet uporabljamo za identifikacijo, katere strani so bile uporabljane. To nam pomaga analizirati podatke o našem spletnem prometu in pomaga izboljšati našo spletno stran na način, da jo prikrojimo vašim individualnim potrebam. Te podatke uporabljamo le za analitične potrebe in jih nato odstranimo iz sistema.

Celostno, nam piškotki pomagajo, da vam zagotovimo kar najboljšo spletno stran, s tem da nam omogočijo spremljanje katere strani smatrate, da so zanimive in katere niso. Piškotek nam v nobenem primeru ne omogoča dostopa do vašega računalnika in kakršnekoli druge informacije o vas, kot do tistih, ki ste jih delili z nami. Lahko se odločite za sprejetje ali zavrnitev piškotkov. Večina spletnih brskalnikov samodejno sprejme piškotke, a vi lahko večinoma spremenite nastavitve brskalnika, da zavrne piškotke, v kolikor to želite. To pa lahko povzroči, da izkoristite vse prednosti posamezne strani.

Lahko se odločite za prepoved zbiranja ali uporabe vaših osebnih podatkov na naslednji način:

 • kadarkoli vas sistem prosi za vnos informacij v formo na spletni strani, poglejte na polje, ki ga lahko izberete, da onemogočite zbiranje informacij s strani kogarkoli za zbiranje kakršnihkoli informacij za marketinške potrebe.
 • če ste predhodno privolili v uporabo vaših osebnih informacij za potrebe direktnega trženja, to lahko spremenite kadarkoli s tem, da nam pošljete pismo ali e-mail na info@sophie-mark.si
 • Vaših osebnih podatkov ne bomo prodajali, distribuirali ali posojali tretjim osebam brez vašega privoljenja ali če nam tako nalaga zakon. Vaše osebne podatke lahko uporabimo le v promocijske namene tretjih strank, za katere smatramo, da vam bodo zanimive, v kolikor nam sporočite, da bi vas to zanimalo.
 • Če mislite, da so katerekoli informacije, ki jih imamo o vas zbrane nepravilne ali nepopolne, nam prosim pišite ali preko elektronske pošte sporočite, kolikor hitro je to mogoče, na zgornji naslov. Kakršnekoli nepravilne informacije bomo poskusili popraviti v najkrajšem možnem času.

Pravilnik o zasebnosti (skupaj z našimi pogoji poslovanja), ki je zapisan v nadaljevanju, določa pogoje, pod katerimi Sanela Bašić s.p. uporablja in ščiti vse osebne podatke in druge, s tem povezane informacije, ki jih posredujete pri uporabi spletne trgovine Sophie&Mark.

Podjetje mora zaščititi vašo zasebnost, vključno z osebnimi podatki, in se zavezuje, da bo spoštoval to obveznost.

Z uporabo spletne strani uporabnik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti, v kolikor niso za posamezne primere potrebne dodatne oblike privolitve.

Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega opozorila ali obvestila.

Z uporabo te spletne strani po spremembi ali dopolnitvi uporabnik potrjuje, da soglaša s spremembami in dopolnitvami.

Vsaka sprememba naše politike o varovanju osebnih podatkov bo objavljena na tem spletnem mestu. Z uporabo spletnih strani posameznik potrjuje, da sprejema in soglaša s celotno vsebino te politike zasebnosti.

Za pravna razmerja med uporabniki in ponudnikom se uporablja pravo Republike Slovenije in pravo Evropskih skupnosti. Za reševanje morebitnih sporov je pristojno stvarno pristojno sodišče v Ljubljani, Republika Slovenija.

Piškotki v uporabi
Upravljajte nastavitve piškotkov

Nastavitve piškotkov lahko kadar koli spremenite s klikom na zgornji gumb. 

To vam bo omogočilo, da znova obiščete pasico s soglasjem za piškotke in spremenite svoje nastavitve ali takoj umaknete soglasje.
Izdelajmo načrt spletne strani z Natašo

Brezplačna delavnica

Prihranite čas in denar pri izdelavi spletne strani!

Le še
Za prijavo