Izdelava spletnih strani

Ti gre na živce, ker ti hočejo izdelovalci spletnih strani prodati stvari, ki jih TVOJA idealna stranka za nakup sploh ne potrebuje?

Možnosti pri izdelavi spletne strani ali trgovine so praktično neomejene. Je pa potrebno pri izdelavi biti zmeren in spoštovati zakonitosti marketinga. Vprašati se morate:

Kaj potrebuje MOJA stranka, da bo kupila izdelek?

Tudi jaz sem nekaj časa delala tako, da sem želela vedno pokazati vse svoje znanje. Rezultat so bile naročnikom in njihovim strankam neprilagojene spletne strani, ki so izražale le moje tehnično znanje, niso pa izražale karakterja in zgodbe naročnikov. Zato sem se odločila, da vsaki stranki ponudim tisto, kar POTREBUJE, ne tisto, kar bi lahko imela. Zato je tudi cena primerna vašim željam in potrebam vaše idealne stranke. Celoten dizajn in funkcionalnost spletne strani bom prilagodila VAM in VAŠI stranki! V osnovi sta minimalizem in načelo “manj je več” glavni vodili pri mojem delu (kar je vidno tudi na tej spletni strani).

Si po pogovoru s številnimi programerji in izdelovalci spletnih strani še bolj zmeden/a, ker se ti zdi, da so s tabo govorili kitajsko in nimaš pojma, kako bi naj potekala izdelava spletne strani!?

NISI EDINI/A!

Izdelava spletnih strani in spletnih trgovin zahteva poznavanje zelo širokega strokovnega področja. Zato se s to težavo srečuje večina podjetnikov. Programerji govorijo v svojem jeziku, ki, bodimo iskreni, ni poznan večini ljudi. Zato pogosto napačno razumemo njihove predloge in ponudbe, oni pa napačno tolmačijo naše želje, potrebe in potrebe naših strank. To pripelje do tega, da izdelava spletne strani ne poteka, kot pričakujemo, končni izdelek pa niti približno ni tisto, kar si predstavljamo oz. vaša nova spletna stran ali spletna trgovina ni prilagojena VAŠI idealni stranki!

Posebnosti, ki odlikujejo Intelectum spletne strani

V Intelectum se ne hvalim s tem, da so spletne strani odzivne, hitre, SEO optimizirane, da prodajajo in sledijo pravilom grafičnega oblikovanja. Vse to je namreč pri izdelavi spletnih strani SAMOUMEVNO! Spodaj so izpostavljene lastnosti naših spletnih strani in sodelovanja z nami, ki vam jih vsaj večina ostalih ponudnikov na trgu ne bo ponudila ali pa vsaj ne izvedla. Torej, če so vam pomembne spodaj navedene lastnosti, je Intelectum pravi naslov za vašo novo spletno stran ali spletno trgovino.

Izdelava z marketinškim pogledom

Možnost hitre objave (3-4 tedne)

Pomoč pri oblikovanju celotne spletne podobe

Izpostavitve podjetja na moji Fb strani

Doživljenjski popust na vse naše druge storitve

Brezplačen napredni tečaj uporabe

Oblikovanje spletne strani z Intelectum je lahkotno in razumljivo.

Kako je to možno?

Najboljša sem v izdelavi naslednjih vrst spletnih strani in spletnih trgovin

Takšnih, ki so skladne z vašo celotno spletno podobo (vizualno in vsebinsko)

Manjše in srednje velike spletne trgovine, ki jih hitro objavimo in potem nadgrajujemo.

Spletne strani z možnostjo samostojnega urejanja in vzdrževanja s strani stranke.

Moje strani so tudi cenejše od konkurenčnih.

Oglej si video, kjer pojasnim, zakaj je tako.

Play Video

Načela, ki se jih NAJRAJE držim pri izdelavi spletnih strani

Funkcionalnost

Manj je več

Fokus na mobilnih napravah

Kako se bom lotila izdelave tvojenove spletne strani / trgovine?

Sestanek

Načrtovanje

Pogodba

Izvedba

Testiranje

Objava

Pri zagotavljanju gostovanja, domene in SSL certifikata sodelujem z najbolj zanesljivim ponudnikom v Sloveniji, Neoservom. Izbirate pa med gostovanjem v svoji lasti, ali pa celotno upravljanje gostovanja zaupate meni.

Povej naprej!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email