Izdelava spletnih strani

po meri vaše idealne stranke

Lahko imate spletno stran, ali pa imate SPLETNO STRAN, tako, ki za vas dosega cilje, ki jih vi določite!

Ekipa intelectuma vas vodi skozi celoten proces načrtovanja spletne strani, pripravo vseh vsebin, ki jih potrebujete, vam spletno stran tudi izdela in kasneje poskrbi tudi, da bo ves čas aktualna.

Ekipa intelectuma vas vodi skozi celoten proces načrtovanja spletne strani, pripravo vseh vsebin, ki jih potrebujete, vam spletno stran tudi izdela in kasneje poskrbi tudi, da bo ves čas aktualna.

Rezervirajte uvodni posvet

Zakaj imeti lastno spletno stran?

Spletna stran rašuje vaše poslovne izzive

 • Se dnevno srečujete z večjim številom naročil, komunikacija s strankami pa večinoma poteka preko e-pošte in/ali socialnih omrežij?

  S spletno stranjo (trgovino) avtomatizirate svoje prodajne aktivnosti

  S spletno stranjo boste:

  • prihranili čas in energijo, ki ju vsakodnevno vložite v zbiranje podatkov o strankah ter posredovanju podatkov za plačilo, saj se bo vse to nahajalo v okviru spletne strani oz. spletne trgovine.
  • prihranili čas in energijo za nekatera, administracijska opravila, ki nimajo prav nobene zveze s tem, kar vi delate (npr. avtomatizacija izdaje računov, pošiljanje follow-up e-poštnih sporočil, …)
  • prevalili večino prodajnega procesa na svoje stranke, kar pomeni manj dela in predvsem manj napak. 
 • Vas potencialne stranke neprestano sprašujejo enake stvari o vaših izdelkih ali prodajnem procesu?

  S spletno stranjo svojim strankam zagotovite boljšo podporo.

  Se neprestano srečujete z enakimi vprašanji vaših potencialnih strank, ki zahtevajo dolge odgovore?

  Z lastno spletno stranjo zmanjšate število teh vprašanj za tudi do 90 % oz. namesto dolgih odgovorov večkrat dnevno podelite le povezavo do mesta na spletni strani, kjer se informacije nahajajo, kar za vas pomeni le nekaj sekund dela, v primerjavi z minutami, ki jih porabite za dolge sestavke.

  Na spletni strani boste svoje storitve ali izdelke predstavili tako, da bo prav vsem jasno, kaj lahko od vas dobijo in na kak način.

 • Ste prišli do točke, ko vam prihodki, ustvarjeni preko promocije na socialnih omrežjih in e-mailinga ne zadostujejo več?

  Spletna stran je najpomembnejši kanal za pospeševanje prodaje

  S spletno stranjo vplivate na svoje prodajne rezultate na različne načine, med drugimi:

  • Vaše storitve oz. izdelki postanejo dostopni širši publiki,
  • s strokovno izdelano spletno stranjo povečujete zaupanje strank v vašo znamko, izpostavitev svojo resnost in trajnost poslovanja,
  • vaše storitve oz. izdelki se lahko prodajajo tudi, ko vi spite, kar za vas pomeni tudi veliko možnost pasivnega dohodka. Bolj, kot bo spletna stran avtomatizirana, večji bo ta učinek.
 • Se dnevno srečujete z večjim številom naročil, komunikacija s strankami pa večinoma poteka preko e-pošte in/ali socialnih omrežij?

  S spletno stranjo (trgovino) avtomatizirate svoje prodajne aktivnostjo

  S spletno stranjo boste:

  • prihranili čas in energijo, ki ju vsakodnevno vložite v zbiranje podatkov o strankah ter posredovanju podatkov za plačilo, saj se bo vse to nahajalo v okviru spletne strani oz. spletne trgovine.
  • prihranili čas in energijo za nekatera, administracijska opravila, ki nimajo prav nobene zveze s tem, kar vi delate (npr. avtomatizacija izdaje računov, pošiljanje follow-up e-poštnih sporočil, …)
  • prevalili večino prodajnega procesa na svoje stranke, kar pomeni manj dela in predvsem manj napak. 

Naše prednosti

Zakaj je intelectum pametna izbira?

 • Voden proces načrtovanja in izdelave spletne strani.
 • Spletna stran po vaši meri, prilagojena vašim potrebam in željam ter navadam vašim idelanim strankam.
 • Zanesljiva podpora pred, med in po izdelavi spletne strani.
 • Podpora pri izgradnji in krepitvi aktivnosti na vseh ostalih digitalnih promocijskih kanalih (socialna omrežja, oglaševanje, e-mailing) tako, da zgradite celoto, skupaj s svojo spletno stranjo.

Pridobite relevantno ponudbo za izdelavo spletne strani v 24 urah!

Popolnoma brezplačno!

Najprej se dobimo preko Zooma in spregovorimo o vseh vaših željah in potrebah, potem pa vam izdelamo nezavezujočo ponudbo s ceno na ključ, ki se kasneje ne bo spremenila.
Rezervirajte svoj termin uvodnega posveta
Nataša Kukovič - Virtualni coffee break

Proces izdelave spletne strani

Proces izdelave spletne strani z Intelectumom

Intelectum vas vodi skozi vse faze izdelave spletne strani tako, da ste vedno na tekočem z dogajanjem in vedno razumete, zakaj je nekaj na vaši spletni strani smiselno.

Ključne prednosti sodelovanja z nami pri izdelavi spletne strani so:

 • Konstantno obveščanje o napredku projekta.
 • Kritična presoja vseh vaših izdej iz vseh možnih zornih kotov.
 • Aktivna podpora pri pripravi vseh materialov, ki so potrebni za izdelavo spletne strani.
Več o procesu izdelave spletne strani
Proces izdelave spletne strani z Intelectumom

Smernice izdelave spletnih strani z ekipo intelectuma

Enostavnost uporabe

Spletne strani izpod naših rok so preproste za vašo uporabo po izdelavi. Tako niste za vsako najmanjšo spremembo odvisni od kogarkoli.

Hitrost in stabilnost delovanja

Pri izbiri vtičnikov in drugih orodij vedno prioretiziramo stabilne, profesionalne rešitve zanesljivih razvijalcev, kar pomeni večjo zanesljivost sistema.

Rešitve po meri

Ne omejujemo se s tem, kar že znamo, ampak vedno stremimo k novemu znanju. Z veseljem se seznanimo s kakšnim novim orodjem, ki za vas predstavlja dodano vrednost in tako razširimo možnosti izbire orodij, da so le-ta res tista najboljša za dotično vaš projekt.

Wordpress in premium podporna orodja

Uporaba sodobne tehnologije

Za izdelavo spletnih strani uporabljamo CMS sistem Wordpress, saj se v zadnjih letih izkazuje kot najbolj smiselna odločitev za večino podjetij. Vseeno pa se izogibamo uporabi predpripravljenih tem, saj verjamemo, da lahko po meri izdelamo veliko boljše in lepše izdelke.

Glavne prednosti uporabe tovrstnega sistema izdelave so:
 • Hitrejša izdelava,
 • nižja cena in
 • možnost samostojnega urejanja v prihodnosti, kar odpravi odvisnost od razvijalca spletne strani.

Le pri nas lahko ceno svoje spletne strani izračunate kar sami preko enostavnega obrazca.

Tako smo prepričani v svojo cenovno politiko, da smo si prvi v Sloveniji drznili pripraviti obrazec, preko katerega boste na enostaven način dobili tisto informacijo, ki vas najbolj zanima - KOLIKO VAS BO STALA IZDELAVA NOVE SPLETNE STRANI?
Izračunajte ceno spletne strani
Nataša Kukovič - Virtualni coffee break

Zadovoljne stranke so spregovorile

Nataša te popelje od čiste teme do magnetne spletne strani tako, da od nje nikoli ne slišiš besed, kot so "to ni mogoče" ali "ooo, to pa jaz ne bi delala" in podobne. Spletno stran sem delala že s številnimi izvajalci, ampak z Natašo mi je končno uspelo. Pa ne samo to. Cel proces je bil lahkoten, simpl in z njo sem se vedno počutila, da imam prav, tudi, ko nisem imela. Haha. Malo heca 🙂 Hvala, draga Nataša.
Nataša mi je izdelala preprosto, a resnično profesionalno spletno stran. Bil sem presenečen kako hitro je ujela moje želje. V 2 tednih je bila spletna stran končana.
Delo z Natašo je bilo neverjetno. Bila je hitra, še vedno, tudi po izdelavi je odzivna, takoj uredi, če je kaj treba. Sploh si nisem mislila, da bo stran tako lepa, je res presegla moja pričakovanja. Ni pa mi samo izdelala spletne trgovine, zraven mi je še svetovala, kako na socialnih omrežjih z njo čim več doseči, kako ljudi usmerjati v spletno trgovino. In dejansko so bila po 1 mesecu že prva naročila
Sodelovanje z Natašo pri izdelavi spletne strani mi je bilo v veliko veselje. Nataša je zelo hitra, prilagodljiva in strokovno podkovana na svojem področju. Njeni nasveti in pomoč pri izdelavi so mi pomenili veliko podporo pri nastajanju moje spletne strani. Stran, ki je nastala pa je ravno takšna, kot sem si jo želela. Natašo z veseljem priporočim vsakomur, ki želi imeti lepo spletno stran, po svojih željah, ki pa je tudi zelo funkcionalna in odlično tehnično pripravljena.
Sodelovanje z Natašo je bilo korektno, strokovno in ažurno. Najbolj pa mi je všeč, da je prisluhnila meni, se poglobila v moje storitve in naredila spletno stran točno takšno, kot sem si želela. Da me stranka začuti.
Od prvega dne sem ji zaupala, sedaj ji zaupam še bolj. Poslušala in dejansko slišala je vse, kar sem si želela in dostavila spletno stran, ki jo s ponosom pokažem in objavim. Čeprav je taka nestandardna in ona pravi, da bi jo kak grafični oblikovalec verjetno obesil, ker ni nič tipična, me predstavlja točno takšno kot sem - posebno in osebno. Več bi moralo biti ljudi, ki se v svoje stranke tudi tako poglobijo. Brez tega je tak izdelek nemogoče ustvariti.
Z Natašo je res prijetno in korektno sodelovanje. Ker je bila naša spletna stran že zelo zastarela, kar veliko stvari že ni bilo mogoče urejati, sem iskal nove ponudnike. Slučajno sem zasledil tudi Natašo Kukovič in navezal stik preko maila. Od vseh ostalih ponudnikov in izdelovalcev spletnih strani se mi je zdela najbolj primerna in korektna, saj sem na vsa moja vprašanja in želje dobil takojšen in obširen odgovor in tudi strokovne nasvete. Na vse moje želje, predloge, pripombe in ideje se je takoj odzvala in mi strokovno svetovala kako jih izvesti in vsakič sva našla skupno najboljšo rešitev. S spletno stranjo in spletno trgovino sem zelo zadovoljen, mislim, da bolje ne bi mogli imeti. Najboljše pri izdelavi je bilo dejstvo, da ima posluh za vse moje želje in predloge, ki jih potem strokovno izvede in takoj da v predogled, tako, da sem imel vedno dostop in vpogled ob vsaki spremembi in dopolnitvi spletne strani. Gospa Nataša se še vedno takoj odzove na kakršnokoli mojo novo idejo ali dodatek v spletno stran ali trgovino. Z veseljem jo priporočam vsem, ki si želijo pregledno, enostavno za upravljanje in kvalitetno spletno stran.
Sodelovanje z Natašo je bilo čisto lahkotno. Vodila me je skozi celoten proces izdelave spletne strani in v 1 mesecu sva imele dokončano res vrhunsko spletno stran, ki jo res s ponosom okrog pokažem, hvalijo pa jo tudi vsi, ki jo vidijo. In res niti z dizajnom nisem imela dela sama, ker je ona v prvo zadela točno to, kar sem hotela - no saj niti nisem vedela, kaj hočem, ampak to je bilo to. Investicija se mi je povrnila že 3 tedne kasneje, ker je bilo toliko naročil.

Ste prepoznali prednosti sodelovanja z nami?

Hitro rezervirajte termin brezplačnega 30-minutnega uvodnega posveta, kjer spregovorimo o vseh vaših željah in potrebah vaših idealnih strank. V roku 24 ur pa prejmete še relevantno ponudbo za izdelavo vaše spletne strani.

Kliknite spodnji gumb in nadaljujte na rezervacijo termina.
Na rezervacijo termina