Moja zgodba

Intelectum je nastal kot rezultat moje dolgoletne želje po podjetništvu in ljubezni do vsega “računalniškega”, “digitalnega” in “spletnega”. 

Moja zgodba - Nataša Kukovič
Intelectum - Nataša Kukovič - naslovnica

Po dolgem iskanju svoje res prave karierne ljubezni sem čisto po naključju, ko sem dobila v urejanje spletno stran za svoje prvo podjetje, ugotovila, da je izdelava spletnih strani tisto, kar me resnično veseli in edino delo, ki bi ga lahko opravljala v nedogled. 

S svojim takrat malo zastarelim poznavanjem sveta izdelave spletnih strani sem se lotila obnavljanja in nadgradnje svojega znanja. 

Na srečo veljam za osebo, ki se svetlobno hitro uči in že hitro sem s svojim znanjem dosegla raven, ko sem lahko rekla, da lahko to delam za denar. 

Razvoj podjetja se je tako začel leta 2020 iz domače družinske pisarne, ko sem bila res še za vse sama. 

Sčasoma sem se razvila in povezala s številnimi podjetniki, s katerimi skupaj poskrbimo za vašo celotno spletno prisotnost. Načrti za prihodnost pa so še veliko bolj ambiciozni.

Moja obljuba vam

Kot svojo glavno prednost pred konkurenco prepoznavam odzivnost, ki jo naročniki pri razvijalcih spletnih mest močno pogrešajo. Pričakujete lahko, da se bom na vaša vprašanja, konkretno, na vaša e-poštna sporočila, sporočila v Messengerju in na klice, vedno hitro odzvala (takoj ali v izrednih primerih v nekaj urah).

Na trgu želim biti drugačna – ponuditi tisto, kar potrebujete podjetniki, da tako velike projekte, kot je izgradnja spletne prisotnosti podjetja, speljete s čim manj stresa in v čim krajšem času. Saj vemo – čas je denar! Zato pričakujte, da vas bom peljala skozi celoten proces izdelave spletne strani v vam prijetnem tempu, a vseeno tako, da bo projekt zaključen v zastavljenem roku.

Ne želim vam ponujati gradov v oblakih! Izdelava spletnih mest je kompleksna in nepredvidljiva in lahko se zgodi, da, vsaj v okviru vašega finančnega budgeta kaj ne bo izvedljivo, kot ste si zamislili. Lahko se zgodi tudi, da se med samo izdelavo kaj “zalomi” in bo potrebno naknadno poiskati optimalno rešitev, ki ni bila predhodno predvidena.

Vaše želje in pričakovanja bom ocenila realno! Pogosto se dogaja, da si podjetniki nekaj zamislijo in mislijo, da je izvedba enostavna in da je ideja dejansko smiselna. A v velikem številu primerov se izkaže, da neka ideja ne nosi nobene dodane vrednosti za podjetnika, prav tako pa lahko prinese ogromne stroške po nepotrebnem ali pa bi za podjetnika v prihodnosti pomenila preveliko količino dela. Običajni razvijalci bodo zadevo v tišini speljali in vam seveda bogato zaračunali opravljeno storitev, vi pa boste šele nekaj mesecev kasneje ugotovili, da je bil to stran vržen denar ali čas. Jaz pa bom o vsem tem z vami odkrito spregovorila pred uresničevanjem vaših želja. Hej, mogoče pa na ta račun še prihranite kakšen € in kasnejši glavobol.

Če želite transparentno sodelovanje pri izdelavi spletne strani in nobenega bull shit-a (oprostite izrazu), predlagam, da oddate povpraševanje in že kmalu se bomo slišali glede možnosti sodelovanja.

Nataša, kreatorka Intelectuma
Pošljite povpraševanje