Multifunkcionalna platforma za turistično kmetijo

Leto izdelave: 2021

URL projekta: https://www.turisticna-kmetija-vrbnjak.si/

Delite na socialnih omrežjih
Turistična Kmetija Vrbnjak - Intelectum Projekti

Takole naj bodo predstavljene desktop slike kr na kupu. Js nisem upoštevala, da so vse ležeče valda. namesto tega teksta bo opis.

Na zelo enostavni 1-stranski predstavitveni spletni strani smo obiskovalcem prikazali predvsem dejavnost podjetja in jim ponudili možnosti kontakta. 

Na spletni strani posebej pritegne temen dizajn v kombinaciji z živo modro barvo. 

S prekrivajočimi elementi smo ustvarili prav poseben videz spletne strani in dosegli “premium” občutek. 

Naročnik je o nas povedal:

“Z Natašo je res prijetno in korektno sodelovanje. Ker je bila naša spletna stran že zelo zastarela, kar veliko stvari že ni bilo mogoče urejati, sem iskal nove ponudnike. Slučajno sem zasledil tudi Natašo Kukovič in navezal stik preko maila. Od vseh ostalih ponudnikov in izdelovalcev spletnih strani se mi je zdela najbolj primerna in korektna, saj sem na vsa moja vprašanja in želje dobil takojšen in obširen odgovor in tudi strokovne nasvete. Na vse moje želje, predloge, pripombe in ideje se je takoj odzvala in mi strokovno svetovala kako jih izvesti in vsakič sva našla skupno najboljšo rešitev. S spletno stranjo in spletno trgovino sem zelo zadovoljen, mislim, da bolje ne bi mogli imeti. Najboljše pri izdelavi je bilo dejstvo, da ima posluh za vse moje želje in predloge, ki jih potem strokovno izvede in takoj da v predogled, tako, da sem imel vedno dostop in vpogled ob vsaki spremembi in dopolnitvi spletne strani. Gospa Nataša se še vedno takoj odzove na kakršnokoli mojo novo idejo ali dodatek v spletno stran ali trgovino. Z veseljem jo priporočam vsem, ki si želijo pregledno, enostavno za upravljanje in kvalitetno spletno stran.”

Nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji, Turistična kmetija Vrbnjak

Vas je ta projekt prepričal?

Tudi za vas lahko ustvarimo nekaj tako ali pa še bolj posebnega in unikatnega.

Kliknite spodnji gumb za rezervacijo termina uvodnega posveta, kjer se pogovorimo o možnostih sodelovanja.
Rezervacija termina uvodnega posveta