Intelectum vrednote

Srčno podjetništvo je gonilo našega delovanja

  • V ospredju je vedno izgradnja dolgoročnih odnosov, kjer smo si vsi v doprinos - tako mi našim naročnikom, kot naši naročniki nam. Verjamemo, da je v povezovanju ključ do uspeha vseh nas.
  • Sodelujemo s podjetji, s katerimi smo na enaki valovni dolžini, ker le tako lahko zagotovimo bolj lahkotno in uspešno sodelovanje ter vrhunske rezultate.
  • Verjamemo, da je življenje (in posel) konstanten proces učenja - zato ne trdimo, da že vse vemo, ampak za vas poiščemo prave rešitve, tudi, če se z njimi še nismo srečali.
  • Vsak dan dokazujemo, da lahko uspeh dosegamo tudi na drgačen, srčen način - verjamemo, da smo v prvi vrsti ljudje, starši, hčerke in sinovi, bratje in sestre, potem pa šele podjetniki. In prav je, da se vrednot, ki smo jih vajeni iz zasebnega življenja, držimo tudi v poslovnem svetu.

Naša zgodba

Intelectum je nastal kot rezultat moje dolgoletne želje po podjetništvu in ljubezni do vsega “računalniškega”, “digitalnega” in “spletnega”. 

Po dolgem iskanju svoje res prave karierne ljubezni sem čisto po naključju, ko sem dobila v urejanje spletno stran za svoje prvo podjetje, ugotovila, da je izdelava spletnih strani tisto, kar me resnično veseli in edino delo, ki bi ga lahko opravljala v nedogled. 

S svojim takrat malo zastarelim poznavanjem sveta izdelave spletnih strani sem se lotila obnavljanja in nadgradnje svojega znanja. 

Na srečo veljam za osebo, ki se svetlobno hitro uči in že hitro sem s svojim znanjem dosegla raven, ko sem lahko rekla, da lahko to delam za denar. 

Razvoj podjetja se je tako začel leta 2020 iz domače družinske pisarne, ko sem bila res še za vse sama. 

Sčasoma smo se razvili in povezali s številnimi podjetniki, plani za prihodnost pa so še veliko bolj ambiciozni.

Spoznajte našo ekipo

natasa-kukovic-kreatorka-intelectuma-o-nas

Nataša Kukovič

Kreatorka podjetja in ustvarjalka vaših spletnih strani

Boštjan Kukovič

Tehnična podpora pri izdelavi spletnih strani

Erna Krošelj

Grafična oblikovalka

Anita Klančišar

Fotografinja

Tanja Ciglarič

Strokovnjakinja za marketing

Ana Antuničevič

Pravnica

Zadovoljne stranke so spregovorile

Sodelovanje z Natašo je bilo čisto lahkotno. Vodila me je skozi celoten proces izdelave spletne strani in v 1 mesecu sva imele dokončano res vrhunsko spletno stran, ki jo res s ponosom okrog pokažem, hvalijo pa jo tudi vsi, ki jo vidijo. In res niti z dizajnom nisem imela dela sama, ker je ona v prvo zadela točno to, kar sem hotela - no saj niti nisem vedela, kaj hočem, ampak to je bilo to. Investicija se mi je povrnila že 3 tedne kasneje, ker je bilo toliko naročil.
Delo z Natašo je bilo neverjetno. Bila je hitra, še vedno, tudi po izdelavi je odzivna, takoj uredi, če je kaj treba. Sploh si nisem mislila, da bo stran tako lepa, je res presegla moja pričakovanja. Ni pa mi samo izdelala spletne trgovine, zraven mi je še svetovala, kako na socialnih omrežjih z njo čim več doseči, kako ljudi usmerjati v spletno trgovino. In dejansko so bila po 1 mesecu že prva naročila
Nataša mi je izdelala preprosto, a resnično profesionalno spletno stran. Bil sem presenečen kako hitro je ujela moje želje. V 2 tednih je bila spletna stran končana.
Nataša te popelje od čiste teme do magnetne spletne strani tako, da od nje nikoli ne slišiš besed, kot so "to ni mogoče" ali "ooo, to pa jaz ne bi delala" in podobne. Spletno stran sem delala že s številnimi izvajalci, ampak z Natašo mi je končno uspelo. Pa ne samo to. Cel proces je bil lahkoten, simpl in z njo sem se vedno počutila, da imam prav, tudi, ko nisem imela. Haha. Malo heca 🙂 Hvala, draga Nataša.
Sodelovanje z Natašo pri izdelavi spletne strani mi je bilo v veliko veselje. Nataša je zelo hitra, prilagodljiva in strokovno podkovana na svojem področju. Njeni nasveti in pomoč pri izdelavi so mi pomenili veliko podporo pri nastajanju moje spletne strani. Stran, ki je nastala pa je ravno takšna, kot sem si jo želela. Natašo z veseljem priporočim vsakomur, ki želi imeti lepo spletno stran, po svojih željah, ki pa je tudi zelo funkcionalna in odlično tehnično pripravljena.
Od prvega dne sem ji zaupala, sedaj ji zaupam še bolj. Poslušala in dejansko slišala je vse, kar sem si želela in dostavila spletno stran, ki jo s ponosom pokažem in objavim. Čeprav je taka nestandardna in ona pravi, da bi jo kak grafični oblikovalec verjetno obesil, ker ni nič tipična, me predstavlja točno takšno kot sem - posebno in osebno. Več bi moralo biti ljudi, ki se v svoje stranke tudi tako poglobijo. Brez tega je tak izdelek nemogoče ustvariti.
Z Natašo je res prijetno in korektno sodelovanje. Ker je bila naša spletna stran že zelo zastarela, kar veliko stvari že ni bilo mogoče urejati, sem iskal nove ponudnike. Slučajno sem zasledil tudi Natašo Kukovič in navezal stik preko maila. Od vseh ostalih ponudnikov in izdelovalcev spletnih strani se mi je zdela najbolj primerna in korektna, saj sem na vsa moja vprašanja in želje dobil takojšen in obširen odgovor in tudi strokovne nasvete. Na vse moje želje, predloge, pripombe in ideje se je takoj odzvala in mi strokovno svetovala kako jih izvesti in vsakič sva našla skupno najboljšo rešitev. S spletno stranjo in spletno trgovino sem zelo zadovoljen, mislim, da bolje ne bi mogli imeti. Najboljše pri izdelavi je bilo dejstvo, da ima posluh za vse moje želje in predloge, ki jih potem strokovno izvede in takoj da v predogled, tako, da sem imel vedno dostop in vpogled ob vsaki spremembi in dopolnitvi spletne strani. Gospa Nataša se še vedno takoj odzove na kakršnokoli mojo novo idejo ali dodatek v spletno stran ali trgovino. Z veseljem jo priporočam vsem, ki si želijo pregledno, enostavno za upravljanje in kvalitetno spletno stran.
Sodelovanje z Natašo je bilo korektno, strokovno in ažurno. Najbolj pa mi je všeč, da je prisluhnila meni, se poglobila v moje storitve in naredila spletno stran točno takšno, kot sem si želela. Da me stranka začuti.

Spoznajte kreatorko Intelectuma

Nisem vsevedka in spletne strani izpod mojih rok niso nič kaj običajne.

V videu izveste več o načelih, ki se jih držim pri sodelovanju s strankami.
Spoznajva se na brezplačnem uvodnem posvetu