Primeri

Tukaj si lahko ogledaš le nekaj primerov spletnih strani

Največja posebnost mojih spletnih strani je ravno dejstvo, da teme za svoje stranke razvijam od začetka, da je celotna stran resnično prilagojena tebi in tvoji stranki. To pa zaradi uporabe sodobnih tehnologij in orodij ne pomeni dolgotrajnejše izdelave – nasprotno – tvoja stran bo pod mojih okriljem pripravljena svetlobno hitro. 

Pripravljeni primeri lahko služijo le kot orientacija, da mi posreduješ informacijo o tem, kaj ti je všeč in kaj ne. Tudi informacija “česa definitivno ne želiš imeti” je zelo dragocena.  

Pred oddajo povpraševanja predlagam, da pobrskaš po spletu in med svojo KONKURENCO najdeš 1-3 spletne strani, ki so ti najbolj všeč med vsemi (poglej tudi med stranmi v tujini). Vsak navdih pomaga, da hitro pridem do dizajna, pri katerem rečeš “TO JE TO”. 

Primeri, ki se začnejo z besedo “Predloga” so le predpripravljene teme, ki so oblikovane le zato, da si bistvo posamezne vrste spletne strani lažje predstavljate.

Gre za 1-stranske spletne strani, ki vsebujejo le najnujnejše informacije, ki jih želite podati obiskovalcem. Nekateri jih poimenujejo tudi “Pristajalna stran” ali angleško “Landing page”.

Ta vrsta strani je uporabna predvsem za predstavitev nekega dogodka, kratko predstavitev podjetja oz. podjetnika ali kot enostavna platforma za zbiranje rezervacij. 

Spletna trgovina je primerna za prav vsako podjetje, ne glede na to, ali prodajaš izdelke ali storitve. Tudi, če prodajaš storitve, lahko zanje zaračunavaš predplačila ali mogoče zaračunaš akontacijo pred rezervacijo termina. 

Na tak način vežeš stranko nase od trenutka naročila, zato ne odlašaj in si zagotovi svojo lastno spletno trgovino!

Poročna spletna stran je specifika, ki jo delamo v sodelovanju s poročnim salonom Skoraj poročena.

Mi poskrbimo za tehnično izvedbo strani, poročni salon pa nam pomaga pri oblikovanju vsebine.

Cene poročnih spletnih strani se gibljejo od 245 € za najbolj preproste pa vse tja do 595 za bolj zahtevne.

Klasične spletne strani so tiste, ki, kot večina, vsebujejo nekaj statičnih strani, zraven je še kakšen blog, mogoče pa tudi spletna trgovina. 

To so spletne strani, ki nastajajo dlje časa. V zadnjem času se je tudi uveljavila praksa, da se “na hitro” ustvari preprosta spletna stran ali trgovina, ki je polno funkcionalna in vseeno oblikovano dovršena, po objavi pa se postopoma delajo nadgradnje.

Klasično spletno stran s 3-5 statičnimi stranmi za vas izdelamo že za 695 €.

Multifunkcijske spletne strani so obsežnejše spletne strani s spletno trgovino ali brez. 

Izdelam jih za podjetnike z zelo raznoliko ponudbo, kar zahteva izdelavo številnih podstrani.