Spletna trgovina, pripravljena na širitev

Enostavna, čisto osnovna, a neverjetno pomirjujoča in pregledna spletna trgovina z nakitom je dokaz, da lahko tudi z zelo osnovnimi nastavitvami v spletni trgovini Woocommerce dosežemo zelo dobro uporabniško izkušnjo.

Leto izdelave: 2021

URL projekta: https://rodidus.com

Delite na socialnih omrežjih
Rodidus - Projekti Intelectum

Za naročnico smo implementirali enostavno spletno trgovino z ročno ustvarjenim nakitom z zelo dobro osnovo za kasnejše nadgradnje in razširitve. Tako smo dosegli nižjo ceno izdelave, a pustili odprte možnosti za prihodnost. 

Ker želi naročnica v prihodnosti tudi sama urejati vsebine v spletni trgovini smo uporabili orodje Elementor za oblikovanje vseh podstrani.

Za prikaz na mobilnih napravah smo nekatere razdelke računalniške verzije le prilagodili, na nekaterih mestih pa smo za manjše naprave ustvarili popolnoma nove elemente. 

Na mobilni verziji smo tudi košarico in uporabniški profil za stranke umaknili v vrstico na dnu ekrana in tako ustvarili bolj moderno podobo. 

Uredili smo tudi avtomatsko prevajanje spletne strani z brezplačnim orodjem, ki sicer kar dobro (ne pa popolno) opravlja svojo nalogo. Tako smo naročnici prihranili denar za izvedbo prevoda spletne trgovine v večje število jezikov.

Čeprav je spletna trgovina zelo osnovna in enostavna zelo dobro opravlja svojo funkcijo. V trgovini ni nobenega motečega balasta, kar obiskovalcem zagotavlja bolj tekočo uporabniško izkušnjo, ki pomirja, hkrati pa trgovina deluje hitreje in bolj zanesljivo.

Pri izdelavi te spletne trgovine smo s stranko sodelovali na naslednjih področjih:

  • Vsebinsko svetovanje (teksti, fotografije, ...)
  • Obdelava in optimizacija vseh fotografij
  • Izdelava Bloga
  • Oblikovanje spletne trgovine po meri, brez uporabe predpripravljenega dizajna
  • Implementacija nežnih animacij za še večjo nežnost dizajna
  • Blog
Naročnik je o nas povedal:

“”

Duška Tziampazi, Rodidus

Vas je ta projekt prepričal?

Tudi za vas lahko ustvarimo nekaj tako ali pa še bolj posebnega in unikatnega.

Kliknite spodnji gumb za rezervacijo termina uvodnega posveta, kjer se pogovorimo o možnostih sodelovanja.
Rezervacija termina uvodnega posveta