Spletna trgovina v zemeljskih barvah

Ta spletna trgovina z naravnimi mili je prizemljena tako, kot njena ponosna lastnica. Z monotono barvno shemo smo dosegli neverjetno pomirjujoč efekt in izrazili srce podjetja.

Leto izdelave: 2021

URL projekta: https://naravno-doreja.si

Delite na socialnih omrežjih
Doreja - Projekti Intelectum

Na ta projekt smo v Intelectumu posebej ponosni, saj je bil prvi v vrsti številnih projektov. Naročnica se je prepustila naši ustvarjalnosti in nastala je prav posebna spletna trgovina, ki je sicer zelo enostavna, ampak ima nekaj majhnih draguljev, ki smo jih za naročnico z veseljem ustvarili.

Ker je naročnica izrazila željo po samostojnem urejanju spletne trgovine v prihodnosti smo uporabili orodje Elementor in jo temeljito usposobili za njegovo uporabo. Hkrati smo izvedli tudi izobraževanje za upravljanje naročil in urejanje izdelkov v spletni trgovini Woocommerce.

Mobilni prikaz smo ustvarili s prilagajanjem elementov iz računalniške verzije in poskrbeli, da je celotna trgovina intuitivna za uporabo tudi na vseh manjših napravah.

Mobilno verzijo smo oplemenitili s fiksno košarico na dnu ekrana. 

Na dizajn, ki smo ga oblikovali za to naročnico smo prav posebej ponosni. Predvsem je zanimivo, da ozadje ni belo, kot smo tega navajeni, ampak smo se poigrali z barvnim ozadjem, da celotna spletna trgovina še bolj izraža našo naročnico Sanjo.

Uporabili smo številne napredne tehnike za doseganje želenega dizajna, predvsem pa smo naročnici hvaležni, da nam je dovolila, da se poigramo z vsemi možnostmi, ki nam jih sodobna orodja omogočajo.

Stranki smo poleg tehnične izvedbe pomagali pri oblikovanju vsebin ter izbiri fotografij. 

V spletni trgovini smo implementirali:

  • Napreden vizualni prikaz variacij izdelkov na strani izdelka
  • Google zemljevid s takojšnjo opcijo navigacije,
  • Fiksni prikaz obrazca za prijavo na novice,
  • Dizajn po meri, pisan na kožo naročnici,
  • Implementacija nežnih animacij za še večjo nežnost dizajna
Naročnik je o nas povedal:

“Ga. Nataša Kukovič je postavitev spletne trgovine opravila profesionalno, hitro in z veliko mero razumevanja, kaj kot stranka želim. Znala mi je tudi svetovati, kakšne so najboljše rešitve glede sestavnih delov spletne trgovine. Pohvalim lahko tudi njeno prijaznost, umirjenost, potrpežljivost in samoiniciativnost.”

Direktorica, Trgovina z naravnimi mili

Vas je ta projekt prepričal?

Tudi za vas lahko ustvarimo nekaj tako ali pa še bolj posebnega in unikatnega.

Kliknite spodnji gumb za rezervacijo termina uvodnega posveta, kjer se pogovorimo o možnostih sodelovanja.
Rezervacija termina uvodnega posveta