Spoznaj Natašo in Intelectum

V življenju delamo, kar obvladamo - včasih pa šele v zrelih letih najdemo naše resnično poslanstvo

Sem Nataša Kukovič, ustanoviteljica, direktorica in idejni vodja za 3 blagovnimi znamkami: Intelectum, Skoraj poročena in Svečan videz. Sem vsestranska oseba, ki mi nikoli ne zmanjka energije, predvsem pa IDEJ. Sem oseba, ki svoje ideje hitro implementiram in ne čakam, da kdorkoli kaj naredi namesto mene. 

Podjetje oz. blagovna znamka Intelectum ne izhaja iz mojega dolgoletnega učenja ali izobraževanja. Res je, da sem se z izdelavo spletnih strani veliko srečevala v zadnjih 10 let, izdelala nekaj “hišnih” projektov in popravljala obstoječe spletne strani, vendar to dolgo ni predstavljalo nekaj, s čimer bi želela služiti mesečno plačo.

Dokler ni prišlo leto 2020…  Kot dejavnost s katero želim zaslužiti plačo, sem si ravno 2.3.2020 izbrala Poročni salon Skoraj poročena. Že cca. 1 teden po odprtju sem morala zaradi virusa COVID-19 prvič zapreti vrata svojega salona, ko še niti ni dobro zaživel. Tako sem v nastali situaciji morala hitro začeti razmišljati, kako bom zaslužila denar za preživetje. Ko sem dobro pomislila, sem se spomnila, da mi je vedno ležala izdelava spletnih strani v WordPressu.

Že tisti dan sem se lotila on-line tečaja web-developmenta in raziskovanja stanja tega trga. Bolj, kot sem se učila in izdelovala najprej spletne strani za svojo dejavnost s poročnim salonom, bolj sem odkrivala svojo novo strast. Brez težav sem preživljala dolge ure za računalnikom in razvijala nove spletne strani, nove ideje, vse z uporabo tehnologij, ki so v tem trenutku najbolj popularne. 

 

Po izobrazbi sem diplomirana ekonomistka, torej nisem programerka, zato sem se odločila, da si v tem delu poiščem pomoč, da bom svojim strankam lahko resnično ponudila neprimerljivo kakovost. Sama sem namreč zelo dobra za iskanje idej postavitev in njihovo implementacijo, programer pa mi sedaj pomaga pri izvedbi posameznih posebnih želja mojih strank.

Tako sem se nekje v septembru 2020 odločila, da dolgoročno kot primarno dejavnost obdržim Intelectum, saj poročni salon, tudi v časih največjega razcveta, nikoli ne predstavlja več dela kot cca. 2-3 ure dnevno, ves ostali čas pa ostane za oskrbo podjetnikov s kvalitetnimi in funkcionalnimi spletnimi stranmi. 

Temeljne vrednote

Transparentnost

Vedno boš imel/a popoln nadzor nad dogajanjem na svoji spletni strani oz. trgovini, v skladu z vašim interesom. Sproti boš obveščen/a o napredku in morebitnih ovirah na poti.

Poštenost

Nikoli ne boš plačal/a več, kot se na začetku dogovoriva (seveda za dogovorjen obseg). V kolikor bi zaradi kakšnih dodatnih želja prišlo do dodatnih stroškov boš o tem predhodno obveščen/a, nič pa se ne bo izvajalo brez tvoje odobritve.

100 % fokus na stranko

V praksi se je pokazalo, da je pomembno biti v času oblikovanja dizajna posvečen le 2-3 strankam, vendar v določenem dnevu nikoli več kot 1. Ravno zato izdelam spletne strani veliko hitreje in veliko bolj konsistentno.

Poslanstvo in vizija

Moje poslanstvo je pokazati, da moderna in funkcionalna spletna stran ne pomeni nujno največje investicije, ki ste jo opravili v zadnjih 10 letih, je pa nujna, da bo vaš posel lahko resnično zacvetel tako, kot si želite.

Moja vizija za Intelectum je, da bom postala prva postaja vsakega podjetnika na začetku poslovne poti. Želim pomagati majhnim podjetnikom, saj za “velike ribe” je že dovolj možnosti na trgu.

Povej naprej!

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email