Izobraževanja

Ti pomanjkanje znanja na digitalnem področju vsak dan povzroča preglavice?

Zaradi tega tudi tvoje delo mogoče ni opravljeno tako dobro, kot bi si želela. In zaradi vseh teh pomanjkljivosti zapravljaš čisto preveč časa, ki bi ga lahko porabila za tisto, kar delaš najraje – za izvajanje svojih storitev, za prodajo svojih izdelkov.

Če si tukaj je vso to znanje na dosegu tvoje roke!

Z dolgoletnim izobraževanjem in nabiranjem izkušenj v različnih službah v gospodarstvu in z delom v podjetništvu sem se dokopala do dragocenih znanj, s katerimi ti lahko pomagam olajšati tvoj delovni proces. 

Moji tečaji in delavnice

Delavnica priprave vsebin za spletno stran

Si pred postavitvijo nove ali prenovo obstoječe spletne strani? Po tej delavnici boš imel-a pripravljene vse materiale, ki jih potrebuješ za izdelavo svoje spletne strani ali trgovine.

Canva delavnica

Zavedaš se, da v logotipu za 500 € (ali celo več) ni dodane vrednosti, ki bi ti v tem trenutku prinašala kakršnekoli prednosti. Enako velja v vseh grafikah, ki jih uporabljaš za svoj posel. Uporabi spletno orodje Canva za vse svoje grafično oblikovanje.

intelectum-virtualni-coffee-break

Navigacija po spletu

Na spletu nekaj delaš, nisi pa prepričan-a ali delaš prave stvari. Potrebuješ nekoga, ki se poglobi v tvoj specifični posel in ti svetuje, kaj dodati, kaj obdržati, kaj izboljšati in kaj zavreči, da bo tvoja spletna podoba točno takšna, ki bo omogočala doseganje tvojih ciljev.

Moja galerija on-demand izboraževalnih video posnetkov

Spletne strani ali trgovine seveda ne boš izdelala sama. To bi imelo resnično kontraproduktiven učinek. Vseeno pa se želiš izogniti temu, da bi morala za vsako malenkost na svoji spletni strani poklicati izdelovalca spletne strani in mu plačati za mogoče prav nič dela. Ali še huje – ustvarjati pristajalnih strani in obrazcev v Mailchimpu, kljub temu, da razpolagaš s tem čudovitim orodjem – lastno spletno stranjo.

Zate med drugim pripravljam video prikaze:

  • Dodajanje izdelkov v spletno trgovino Woocommerce od A – Ž (z atributi in variacijami)
  • Ustvarjanje pristajalnih strani v urejevalniku Elementor (lahko ga nemestiš brezplačno na praktično vsako temo, ki jo morebiti uporabljaš)
  • Upravljanje naročil v spletni trgovini Woocommerce
  • Upravljanje načinov dostave in plačil v spletni trgovini Woocommerce
  • Povezava obrazcev spletne strani z Mailchimpom ali Mailerlitom v najpogostejših uporabljenih ponudnikih obrazcev
  • Osnovni tečaj uporabe urejevalnika Elementor
  • Vzdrževanje spletne strani
  • Urejanje personaliziranih, oblikovno dovršenih e-poštnih sporočil iz obrazca urejevalnika Elementor
  • Upravljanje grafičnih elementov na spletni strani in vzdrževanje hitrosti spletne strani